植物ベースの食品市場規模、シェア、傾向、分析、成長、予測 (2022-2028)


According to a new report published by UnivDatos Markets Insights, the
plant-based food market will be valued at USD 25.2 billion in 2020, growing at a CAGR of 9.7% from 2022 to 2028. The analysis is split by product (plant-based dairy and dairy substitutes, plant-based nutrition, plant-based meat substitutes). By Use (Supplements & Nutritional Powders, Beverages, Bakery & Snacks, Breakfast Cereals, Infant Nutrition, Others). By source (soybean, pea, wheat, other); region/country.

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The plant-based food market report is compiled by gathering informative data on various dynamics such as market drivers, constraints and opportunities. This innovative report utilizes several analyzes to gain a more detailed outlook on the plant-based food market. The plant-based food market report offers an in-depth analysis of the latest industry developments and market trending factors impacting market growth. In addition, this statistical market research repository studies and estimates the plant-based food market on a global and regional level.

Market overview

The global plant-based food market is expected to grow at a significant rate of 9.7% during the forecast period. This is largely due to increased consumer ethical concerns due to the growth of the plant-based food industry. This is driven in part by the rise of millennials and “flexitarian” consumers. Also, certain ingredients found in plant-based foods, such as soy, oats, coconut, almonds, rice and hemp, are well established to provide consumers with high levels of protein and nutritional value. The ever-increasing demand for innovative products is providing consumers with higher levels of protein and nutritional value. Increased new product development across refrigerated, ambient and frozen segments. Consumers are therefore given a wider choice of products and brands, providing various opportunities for the plant-based food industry to grow in the years to come.

Amy's Kitchen Inc. Atlantic Natural Foods LLC Beyond Meat Inc. Danone SA Garden Protein International Inc. Impossible Foods Inc. (Maple Leaf Foods Inc.)Nestle SA,Tyson Foods Inc.V

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Impact of the novel coronavirus disease (COVID-19)

Due to the increased demand for healthy food in 2020, the impact of COVID-19 will be minimized on the plant-based food market, and government agencies will provide healthy and nutritious foods to the public to combat COVID-19. recommended a diet high in This is having a positive impact on demand for plant-based foods that promote health and optimal functioning of the body by providing essential nutrients.

The Global Plant-Based Food Market report has been thoroughly studied from several aspects which help the stakeholders to make a more sophisticated decision.

Based on application, the plant-based food market is segmented into supplements and nutritional powders, beverages, bakery and snacks, breakfast cereals, infant nutrition, and others. The beverage segment captured the highest share of the plant-based food market. Plant-based beverages are low in calories and a good source of protein. In addition, plant-based beverages provide healthy nutrients found in dairy products, which may benefit consumers with milk allergies or lactose intolerance.

・供給源に基づいて、植物ベースの食品市場は大豆、エンドウ豆、小麦などに分類されます。大豆セグメントは植物ベースの食品市場で最高のシェアを獲得しました。大豆および大豆食品は、タンパク質含有量が高く、肉類似品や乳代替品の生産に多用途に使用できるため、ベジタリアンにとって一般的な栄養ソリューションです。さらに、大豆はタンパク質が豊富で、不飽和脂肪、鉄、ビタミンB1が含まれているため、植物ベースの製品にとって貴重です。また、さまざまな主要企業が植物ベースの食品市場で 100% 大豆のスナックや飲料を発売しており、市場にチャンスが生まれています。例: 2022 年 3 月、大塚製薬株式会社 (大塚製薬) は、美味しくて便利な全大豆栄養バーの SOYJOY シリーズの新シリーズとして、2 つのフレーバー (ホワイト チョコレートとバナナ) の SOYJOY Plant-Based の発売を発表しました。 )、日本全国。

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植物ベースの食品市場の地理的セグメンテーションには次のものが含まれます。

· 北米 (米国、カナダ、メキシコ、およびその他の北米)

· ヨーロッパ (ドイツ、イギリス、フランス、その他のヨーロッパ)

· アジア太平洋 (中国、オーストラリア、インド、シンガポール、その他のアジア太平洋地域)

・ 世界のその他の地域

北米は、予測期間中に大幅な CAGR で成長すると予想されます。これは主に、卵代替品、植物ベースの牛乳、植物ベースの肉代替品などの新製品の開発と人気が植物ベースの食品の市場規模を拡大した結果、植物ベースの食品に対する消費者の受け入れが拡大していることに起因しています。地域に根ざした食材。さらに、米国におけるビーガンおよびフレキシタリアン人口の増加と、植物ベースの食品製造大手企業の強い存在感が市場の成長を推進しています。たとえば、ベジタリアン・タイムズが行った調査によると、970万人のアメリカ人がベジタリアンの食生活をしており、そのうち約100万人がビーガンです。米国で植物ベースの食品を食べる人の 59% は女性で、41% が男性です

市場をターゲットとしている主要企業には次のものがあります。

・株式会社エイミーズキッチン

· アトランティック ナチュラル フーズ LLC

・株式会社ビヨンド・ミート

・ダノンSA

・ガーデンプロテインインターナショナル株式会社

・インポッシブル・フーズ株式会社

・ライトライフフーズ株式会社(メープルリーフーズ株式会社)

ネスレSA

・タイソン・フーズ社

・株式会社ブイバイトフード

競争環境

著名なグローバル企業間の競争の程度は、世界中で事業を展開しているいくつかの主要な主要企業を分析することによって詳しく説明されています。リサーチアナリストの専門チームは、世界市場の競争、市場シェア、最新の業界の進歩、革新的な製品の発売、プラントベースフード市場の大手企業による提携、合併、買収などのさまざまな特徴に光を当てます。主要企業は、世界的な競争に関する洞察を得るために調査手法を使用して分析されています。

この分析市場調査レポートを通じて解決される主な質問は次のとおりです。

• 植物ベースの食品市場における最新のトレンド、新しいパターン、技術の進歩は何ですか?

• 予測期間中に植物ベースの食品市場に影響を与える要因は何ですか?

• What are the global challenges, threats and risks in the plant-based food market?

• What factors are driving and restraining the plant-based food market?

• What are the most demanding regions of the world for plant-based food markets?

• What will the global market size be in the next few years?

• What are the key go-to-market strategies and policies applied by global companies?

We understand the requirements of different businesses, regions and countries and provide customized reports according to the nature of your business and geographic requirements. Please let us know if you have any custom needs. 

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